High5 helpt je snel op weg naar jouw doel. Daarbij hanteert ze geen vast stramien, maar gaat uit van jouw persoonlijke coachingsbehoefte. Het kan zijn dat je bij nul moet beginnen, omdat je nog geen idee hebt wat je wilt doen en waarom. Maar misschien wil je alleen je cv een update geven of wil je leren netwerken. Het kan allemaal.

Talenten ontdekken

Weet je niet waar je goed in bent of kun je dat niet verwoorden? Dan krijg je verschillende (thuis)opdrachten. En natuurlijk gaan we in gesprek. Al snel ontdek je een rode draad in jouw verhaal. Zo kom je erachter wat jou inspireert, waar jij goed in bent en wat jou energie geeft.

Leren opscheppen

Als je daar achter bent, kunnen we beginnen aan de volgende stap: jezelf op ware grootte neerzetten. Feitelijk leer je over jezelf opscheppen; dat is nu eenmaal iets waar vrouwen van nature niet goed in zijn.

Het gevolg: je cijfert jezelf weg ten koste van het team en je komt niet op voor je eigen belangen. Tijd om daar verandering in te brengen! Samen maken we een praktisch stappenplan, dat je direct in de praktijk kunt brengen.

Je kracht (her)vinden

Als aanvulling op de oefeningen en gesprekken kan High5 Krav Maga inzetten. Speciaal voor vrouwen die ver van hun eigen kracht afstaan. Krav Maga-instructeur Gracia Ho-Asjoe, laat je – met de bokshandschoenen aan – ervaren hoe sterk je eigenlijk bent.

Je zult al na één sessie zien dat je zelfvertrouwen groeit. Je (her)vindt de kracht om jezelf te profileren op je werk en in je netwerk- en sollicitatiegesprekken. Want met een krachtige mindset, sta je letterlijk steviger in je schoenen. Ook durf je dan je eigen, waardevolle verhaal te vertellen.

Goede prijs voor hoge kwaliteit

High5 biedt waar voor je geld. Afhankelijk van de omvang van het coachingstraject, ontvang je een factuur per sessie of per traject/workshop. Als je dat prettig vindt, krijg je vooraf een gespecificeerde offerte. Op die manier kun je achteraf nooit onaangenaam verrast worden.

Deel deze pagina via:

Over NOLOC

High5 op Facebook

High5 op Twitter

Wil je weten wat High5 voor jou kan betekenen?

Bel of mail voor een oriënterende afspraak

Menu