Sollicitatiecoaching

Vergroot je kansen

Je weet al welke baan je wilt, maar hoe krijg je die? Zit jouw onzekerheid in de weg? Ben je op zoek naar praktische tips en handvatten?

High5 helpt je je kansen te vergroten. Met een sollicitatiebrief en cv waar iedere werkgever enthousiast van wordt en een overtuigende presentatie.

Geef je cv een opknapbeurt

Jij krijgt de baan die jij wilt als uit je cv blijkt dat jij de nodige ervaring en kennis hebt. In de 3-uurssessie Solliciteren? Beken kleur in je cv! van High5, leer je een krachtig cv maken, met een helder profiel, waaruit blijkt dat jij de juiste persoon voor de job bent. Hiermee vergroot je actief je kansen om op gesprek gevraagd te worden. Bijkomend voordeel: je kunt je cv-profiel ook gebruiken op LinkedIn.

Veel brieven, maar weinig gesprekken?

Hoe zorg je dat je op gesprek mag komen? Met een sollicitatiebrief die opvalt. Niet door een afwijkend lettertype te gebruiken of door er hartjes op te tekenen, maar simpelweg door duidelijk te beschrijven waar jij warm voor loopt en waarom ze jou moeten hebben. En niet die ander.

Je presentatie in de lift

Alles moet snel tegenwoordig. Ook de presentatie van jou als de ideale persoon voor de baan waar je op hebt gesolliciteerd. High5 helpt je een elevator pitch voor te bereiden, waar jij je lekker bij voelt en die gegarandeerd een goede indruk wekt.

Toch nog eerst uitzoeken wat je talenten zijn? Kies dan voor het High5 online coachingsprogramma of 1 op 1 coaching. Of een combi daarvan.

Deel deze pagina via:

Over NOLOC

High5 op Facebook

High5 op Twitter

Met meer zelfvertrouwen solliciteren en netwerken?

High5 helpt je graag verder. Bel of mail voor een afspraak.

Menu