Tevreden klanten

High5 helpt (voornamelijk) vrouwelijke professionals verder in hun carrière. Hieronder lees je wat een aantal van hen vindt van de samenwerking met High5-coach Nancy Boot.

Leuk gesprek en met weer een fijn gevoel bij het naar huis gaan. Ik voel me per keer groeien en merk ook dat ik steeds zekerder word om dan ‘echt’ voor mezelf te gaan starten. Je geeft me een stukje zelfvertrouwen, zelfreflectie en zet me goed op scherp.

Anoniem

Jij helpt mensen zichzelf in hun eigen unieke kracht te zetten. Waardoor het gat tussen wie je bent en wat je wilt en wat je doet (qua werk) zo klein mogelijk wordt. En je dus meer jezelf kunt zijn. Je helpt mensen om van zichzelf – met hun sterke en minder sterke kanten – bewust te worden van wie ze zijn, waar ze goed in zijn, waar ze blij van worden. En om dit te accepteren en actief te gebruiken in wat je zoekt in je werk.

Anoniem

Tijdens ons eerste gesprek was er al een klik. Nancy’s positieve instelling werkt heel aanstekelijk. Ze kan dat heel goed op je over brengen. Na met haar gesproken te hebben ga je met goede moed weer verder. Zo’n inspirerende coach gun ik iedereen.

Marion

Het traject met Nancy is zeer verhelderend geweest. Het traject heeft niet alleen inzichten in loopbaanvragen gegeven maar tevens antwoorden en inzichten op levensvragen. Nancy neemt goed de tijd voor je en ik ken niemand die beter kan doorvragen! Ze laat je (zonder oordeel) nadenken over de actuele punten in je leven en helpt je zo liefdevol een stapje verder op de levens- en carrière ladder. Een traject met Nancy kan naar mijn gevoel alleen maar eindigen het een High5!

Caroline

Nancy heeft het talent om haar opbouwende kritiek op een zeer prettige manier te brengen, waardoor je ook kritisch naar jezelf durft te kijken. Een waardevolle eigenschap voor een (sollicitatie)coach. Ze is to the point, open en enthousiast. Mijn cv is na de sessie met Nancy een stuk frisser, meer up-to-date en geeft een beter beeld van wie ik ben en wat ik wil.

Nadia

Deel deze pagina via:

Over NOLOC

High5 op Facebook

High5 op Twitter

Met meer zelfvertrouwen solliciteren en netwerken?

High5 helpt je graag verder. Bel of mail voor een afspraak.

Menu