GRATIS Ontwikkeladvies 45plus

let op: tijdelijke regeling!

Het Ontwikkeladvies 45plus is een tijdelijke (tot januari 2020) subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Voor wie? 45 plussers die minimaal gemiddeld 12 uur per week werken, in loondienst of als zzp-er.

Doel: stimuleert deelnemers om de regie over hun eigen loopbaan te nemen en te houden. Hoe bereik ik op een duurzame & leuke manier mijn pensioenleeftijd?

Wat houdt het Ontwikkeladvies in?

De loopbaanadviseur geeft individuele begeleiding van in totaal vier uren. High5 biedt aan om dit te verdelen in 2 gesprekken van 1,5 uur en 1 uur telefonisch/per skype.

Simpel gezegd: het gaat om arbeidsmarktfitheid, een soort “loopbaan APK”. Aan de orde komt o.a: situatieschets en bewustwording van de eigen situatie en toekomstperspectieven van de deelnemer.

Loopbaanadviseurs (aangesloten bij Noloc, brancheorganisatie) kunnen werkende vijfenveertigplussers een Ontwikkeladvies geven en daarvoor een subsidiebedrag van € 600,- (inclusief 21% BTW) aanvragen.

Gratis

Als werkgever hoef je niets te regelen. Het advies is voor werknemer en werkgever gratis.

Het eindproduct van deze begeleiding is een Persoonlijk Ontwikkelplan.
Hierin staan kort en bondig een aantal acties beschreven die de deelnemer op de korte en/of de lange termijn kan inzetten.

Meer nodig dan 4 uur persoonlijke coaching?  Of wil je na jouw ontwikkeladviestraject doorgaan met coaching via High5? Dat kan! Lees meer over het nieuwe High5 online coachingsprogramma of over loopbaancoaching

Deel deze pagina via:

Over NOLOC

High5 op Facebook

High5 op Twitter

Meer weten over Ontwikkeladvies 45plus bij High5?

Neem vandaag nog contact op!

Menu